bildefrise om oss

orevilt

Batnfjord Idrettslag

familieEkte idrettsglede! Alle kan delta

Batnfjord Idrettslag holder til på kommunesenteret Batnfjordsøra i Gjemnes kommune på Nordmøre. Omkranset av fjord og fjell ligger Batnfjordsøra sentralt plassert langs E39, midt mellom byene Molde og Kristiansund, 35 min. til hver.

Batnfjord Idrettslag er det største idrettslaget i Gjemnes kommune, ca. 400 medlemmer, derav ca. 250 stk. aktive i sin idrett. Vi er aktive innen fotball, ski, og barneidrett.

Et overordnet mål for Batnfjord Idettslag er å være et idrettslag for alle, et lag som skal være den fellesskapende faktor som gir oss glede med å være i aktivitet.

Vi håper disse sidene vil gi deg den informasjon som trengs for å bli bedre kjent med oss. Og at det kan bidra til at du som har anledning til det vil bli medlem av laget, eller rett og slett bare får lyst til å besøke den flotte bygda vår.

Henvendelser til idrettslaget kan skje på flere måter.
På tel. eller mail til den du ønsker kontakt med, eller post.
Velkommen til oss!